Change 9

Dags för en reset av kroppen igen

I somras testade jag C9 och fick fantastiskt bra resultat. Jag blev piggare och fick ett annat tänk. Nu känner jag att jag börjar halka in i mindre bra vanor igen. Inte på samma sätt som innan C9 men tillräckligt för att känna att jag behöver göra något. Jag behöver den där kickstarten igen.
Därför tänkte jag köra C9 igen med start den nionde januari. Dock så känner jag med all julmat och framförallt allt godis att jag inte vill vänta så länge. Jag kommer istället starta på måndag. Den här gången vet jag vad jag har att förvänta mig. Jag vet hur tuffa de första två dagarna är men jag vet också att jag redan fixat det en gång. Då kan jag såklart klara det lika bra igen.
Jag ser fram mot fräscha smoothies, träning och framförallt så ser jag fram mot att få magen i balans igen. Den har verkligen inte uppskattat allt socker jag ätit i december. Illamående, uppblåst och en allmän olustkänsla. Nej det vill jag inte ha mer! Jag vill understryka att det inte är vikten som är problemet utan att det är mitt allmänna mående som jag verkligen behöver ta tag i. Jag ser fram mot det. Det ska bli skönt att få en nystart!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dags för en reset av kroppen igen

  1. Ja C9 är ett fantastiskt program!! Tänkte själv sätta igång med F15 efter nyår. Jag tränar så mycket så C9 blir svår nu så tänkte testa nya F15 😀
    Lycka till med C9! 😀

  2. Jag känner likadant. Så jag gör nog som vanligt i januari – fastar i några dagar. Som en kickstart! Jag håller på att förbereda mig mentalt…

Lämna ett svar