Vardagen

Materiell lycka när den är som bäst

Tidigare i höstas så tappade jag min kamera så objektivet gick sönder. Ett tag gick tankarna på att laga det men det hade blivit dyrare än att köpa ett nytt objektiv. För ett par veckor sedan beställde vi ett nytt och igår hämtade Rickard det åt mig. Äntligen kan jag fota bra bilder igen. Jag tycker inte om att ha suddiga mobilbilder i bloggen. Det kan ni se fram mot från och med nu, bättre bilder, hehe. 

Godmorgon, hoppas att ni sovit gott! Jag somnade som en sten strax efter nio igår kväll i Rickards knä i soffan. Det är så skönt att somna på det sättet. Jag vaknade dock till vid tre och var vaken en liten stund men sen har jag sovit som en sten tills klockan ringde. Jag känner mig pigg och utvilad, det gör så stor skillnad på ett par timmar där på kvällen. Underbart!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Materiell lycka när den är som bäst

Lämna ett svar