Hemma hos mig

Det lilla huset

Jag älskar vårt lilla hus. Ibland kan jag önska mig ett rum till och det hade gärna fått vara större. Det händer att jag drömmer om att vi ska flytta, för ett par år sedan drömde jag att vi skulle flytta till en lägenhet. I drömmen hade jag ångest över det och när jag vaknade mådde jag precis lika dåligt som i drömmen. Lättnaden var dock stor när jag vaknade till och insåg att hallå, vi ska ju inte flytta.
Den första bilden är tagen medan den tidigare familjen fortfarande bodde här och den andra bilden här ovan är tagen precis när vi flyttat in. Det första jag gjorde den sommaren utomhus var att lasera staketet då det var så slitet och fult.
Det som nu är Samuels rum nu var då ett kontor/hemmagym. Jag kan inte säga att jag saknar tapeten, särskilt inte den grå där den tidigare hyresgästen lagat ett par ställen med att bara sätta dit bitar av tapeten. Det såg verkligen inte klokt ut.
Så här såg Samuels och Alexanders rum ut under tiden de delade rum. Alex använde tapeten som ritpapper. Det är nu Alexanders rum och det ser inte ut så där nu.
Idas rum var från början Samuels och det rummet hade en fondvägg med stjärnor och resten av väggarna var vita. Han ville ha en stad, tyckte det var häftigt.
Så här såg tapeten i ena hallen ut, den är nu borta och jag kan inte direkt säga att jag saknar den.
Sorry röran på den här bilden, det var den enda förebilden på köket jag hittade. I nästa inlägg ska ni få se hur vårt hus ser ut nu.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Det lilla huset

  1. Åh, vad kul att se! Hur stor tomt har ni?
    Jag gillar också vårt hus, samtidigt som jag precis som du ibland önskar att vi hade ett eller två rum till, men vi har ju gjort detta till vårt nu!

Lämna ett svar