Allmänt trams

När man sätter kameran i Rickards händer

Så blir det bra bilder.
Övningen ovan är dagens challenge. Kolla in @hannafialotta så får ni se övningen i sin helhet. Eller ännu hellre @mickiphit som hittat på utmaningen. Tänkte att jag någon dag ska tipsa om mina bästa instagramkonton.
Men det kan lika gärna bara bli tok. Det är alltid så roligt att titta igenom bilderna.
Med telefonen i högsta hugg. Såklart… Min bästa materiella vän… Jag gissar på att jag var väldigt missnöjd med klippet jag precis spelat in.
Eh??!! Vad gör jag här egentligen?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar