Pilates

Lite pilates

 Igår kväll körde jag och Rickard ett sent pilatespass. Vi testade ett nytt program som varade i fyrtio minuter och utmanade hela kroppen. Det är ett perfekt program för nybörjare tycker jag då hon hela tiden börjar med en modifierad variant och sen bygger på till fullversionen. Ett perfekt program för den som inte är så van.
Jag ville såklart även testa lite olika utmaningar på instagram, gillar att göra lite olika varianter på de vanliga klassiska övningarna. Tror ni jag längtar till mars eller?
 
 

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lite pilates

Lämna ett svar