Vardagen

Tisdag

Lekt med kameran såklart. Jag tycker det blev lite häftigt med det blå ljuset i bakgrunden. Det är datorn som ger skenet.
Dagens träning blev 6 riktigt jobbiga intervaller i 17km/h. Varje intervall varade i 1 minut och så vila 1½minut. Det blev ett bra löppass som kompletterades med styrka för överkroppen.

Läst på om pilatesprinciper. Andning, flow, powerhouse med mera. Så spännande!
Bullbak, ”bara” trippelsats idag så nu är frysen fylld till bristningsgränsen.
Ida hjälpte till med att ”måla” och så skulle Rickard ”pudra på”. Ett litet internskämt dem emellan.
 
Haha, nu undrar ni vad jag håller på med va?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tisdag

Lämna ett svar