Fotboll

En pokal

Igår var jag, Rickard och Magnus och dömde Stjärnorpspokalen, samma trio som förra året. Det är alltid samma tre lag och så är det ett fjärde specialinbjudet lag.
Innan vi åkte tänkte jag på ett visst lag och tänkte att det är säkert det laget som kommer vara specialinbjudet och visst var det så. Det andra lustiga var att en av killarna sa att precis bakom målet är det lungt att stå för antingen går bollen i mål eller snett utanför. Dock så var det en av spelarna som sköt en stenhård bredsida på bagageluckan så där har vi nu en ”fin” buckla. Det är tur att bilen är helförsäkrad….
Vi hade omväxlande väder, sol och regn om vartannat. Perfekt tycker jag att det inte är smällhett hela tiden då matcherna går i ett. Sex matcher blev det, 2*15, två som domare och fyra som assisterande. Men det är tufft att döma så där mycket. Huvudet tar slut före fysiken och något domslut blev lite galet. Sånt där som inte görs annars när huvudet är med hela tiden. Men det är kul och vi fick uppskattning av arrangerande förening.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar