Vardagen

Första passet efter semester

Hihi, lustig vinkel men ville bara visa min fina kjol. Den är gammal som gatan. Jag använde den senast när jag var gravid med Ida vilket är för fem år sedan. Dammade av den häromdagen när vi var hos mina föräldrar och den är så luftig och skön. Den är verkligen en ny (gammmal) favorit i garderoben. Det som är bra med den (utöver det som står ovan) är att den även går att använda som klänning. Två plagg i ett, hur bra är inte det.
Idag har jag jobbat kväll igen efter fyra veckors härlig semester. Det är så knäppt hur jag kan känna mig totalt bortkommen de första fem minuterna och efter fem minuter är det som att jag aldrig varit borta. Men jag var tvungen att fundera när jag skulle logga in på datorn, haha. Man glömmer fort.  

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Första passet efter semester

  1. Haha jag känner igen det där. Jag tog några dagars obetald semester (är vikarie så ingen semester för min del) och alltid när man kommer tillbaka från sådan kort ledighet så vet man aldrig vart man ska börja någonstans. Efter 5 minuter så kändes det som att jag aldrig varit ledig. Skumt det där.

Lämna ett svar