Vardagen

Mammas födelsedag

När jag slutade jobbet idag så åkte jag direkt hem för att förbereda mat. Min älskade mamma fyller 70 år idag och jag hade lovat henne en grillmiddag hos oss.
Grillat kött, baconinlindad halloumi och sparris, majskolvar och hemgjord potatissallad. Och så en sallad med jordgubbar och isbergssallad.
Solen kikade fram då och då och det var härligt att sitta ute i.
 
Samuel, Alexander och Marcus körde vattenkrig efter maten. Den som blev blötast var brorsan. Samuel var smart och fyllde en låda med vatten som han hällde över den som inte var beredd.
Jag stack in lite snabbt på Chrianne igår. Det är en sådan fin presentbutik och man hittar alltid något. Men igår var det inte till mig utan en present till mamma var planen. Det blev en så vacker ljusdekoration.
Rickards gröna tårta. Det är standard här hos oss.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mammas födelsedag

Lämna ett svar