Vardagen

Strandpromenaden i Varberg

Igår tänkte vi ta en kvällspromenad nere vid Kattegatt. Det började dock ösrega så vi sköt upp det till idag istället. Rent vädermässigt regnade det iallafall inte men vinden…. Vilken motvind men både jag och Rickard som är fascinerad över att se vågorna slå upp mot stenarna var nöjda. Det var några tappra som både sprang och cyklade mot vinden. Jag höll mig till att gå.
Eh, ja. Vill man bada naken finns det gott om platser längs med promenaden för kvinnor och män (separata) där man kan ta sig ett dopp i bara mässingen. Det är skyddade platser så det finns ingen risk att någon ska se.

Jag kan ju inte låta bli en teaser men det var svårt att hålla balansen i vinden.
Vi knallade till slutet på promenaden där det fanns en fyr och klippor. Det har tydligen varit stenbrott där i början på 1900-talet. Precis bredvid ligger också ett gammalt sanatorium för tbc-sjuka människor. Nu för tiden är det en kurort med hotell.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Strandpromenaden i Varberg

Lämna ett svar