Trädgården

Jordgubbslandet

Jag har tjatat så länge om mitt jordgubbsland och i eftermiddags grävde Rickard upp det med lite hjälp av Alex och Ida medan jag pluggade pilates. Mycket bra arbetsfördelning måste jag säga, haha.
Nu hoppas jag att plantorna växer till sig snabbt så vi får egna jordgubbar till midsommar. Det ska shoppas täckbark för att hålla undan lite ogräs men även för att skapa gångar så jag kan gå i landet.
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jordgubbslandet

Lämna ett svar