Vardagen

Midsommarafton

Jag blev galet sugen på jordgubbstårta till efterrätt så det fixade Rickard. Mitt bidrag till tårtan var att jag garnerade med jordgubbar. 
Jag har haft en skön midsommar med bara familjen. I förmiddags skjutsades Samuel till sin biopappa och så var jag och Rickard och storhandlade mat. Bra planerat att behöva shoppa på midsommarafton men det var inte så farligt mycket folk ändå. Jag trodde det skulle vara värre.
Förra året minns jag att det var svinkallt på midsommarafton men i år har det varit riktigt varmt. Nästan för varmt då det varit så kvavt. Det skulle behöva åska för att rensa ur luften en aning.
Nu är vi bara hemma imorgon med och på söndag åker vi till Gotland. Vi alla har resfeber, Ida mest av alla tror jag. Hon tjatar mest om att hon vill åka iallafall. Jag kommer såklart ta med datorn och blogga därifrån. Åh vad jag längtar, jag med!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Midsommarafton

Lämna ett svar