Hälsa

Hälsosnacks

Den här gången är det förändring som gäller på allvar. Utöver matchen så gick vi som skrivet tidigare en kvällspromenad och kvällens gottis blev blåbär, paprika och gurka. Jag kan ärligt säga att det inte är lika gott som godis men jag kommer må bättre av det. På alla plan, inte bara fysiskt utan även psyiskt.
Jag vill inte ha känslan av att ”rulla fram”. Missförså mig rätt nu, jag är väldigt väl medveten om att jag inte är tjock utan att det sitter i huvudet. Men ni som har de här hjärnspökerna känner säkert igen er. Det spelar liksom ingen roll vad andra säger när bilden man ser i spegeln är blaha. Förnuftet säger en sak men så kommer känslorna in i bilden och då blir det en helt annan sak. Den här gången ska jag nå mina mål och må bra på riktigt i min kropp.

 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Hälsosnacks

  1. Jag förstår precis vad du menar – den egna självbilden stämmer inte överens med andras bild. Jag jobbar själv för att förstärka min självbild psykiskt och fysiskt. Min fönsterträdgård är en del av det psykiska arbetet.

Lämna ett svar