Vardagen

Att se fram emot

Åh jag har så mycket roligheter att se fram emot. I år längtar jag efter vår semester mer än någonsin.
– Först och främst ska vi åka till Gotland igen. Få uppleva raukar, havsluft och en ö som får mig att tappa andan varje gång för att det är så vackert.
– En tripp till Oslo. Jag är så glad för äntligen ska jag få träffa Lise. Lise som peppar mig i min pilatesresa och får mig att tro på mig själv. Vi åker hela familjen och det kommer bli så kul.
– Jag och Rickard ska till Varberg en sväng, bo i svit och uppleva svenska kusten. Få rå om varandra och bara vara. 
Ja ni ser, en helt fantastisk sommar kommer det bli!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Att se fram emot

  1. Vad kul att du ser fram emot dina resor. Jag ser fram emot min semester så himla mycket, mest för att jag inte tänker röra mig en enda centimeter 😉

  2. Vad rörd jag blev av att läsa ditt inlägg. Jag är så glad för din skull och att du kommit så långt på din pilates resa!
    Du har allt som krävs för att bli en stjärninstruktör inom Pilates!
    Det skall bli så kul att äntligen få träffa dig!
    Vi ses i Norges huvudstad OSLO!
    Stor kram! <3

Lämna ett svar