1 december 2023

Klänningspremiär

Dagens jag, premiär för sommarklänning. Det sägs att det ska bli fem plusgrader i helgen så det är bäst att passa på.
Jag knallade ner till ån på rasten men det var så galet varmt så jag satt bara där en liten stund. Nu har det mulnat på men det är fortfarande varmt. Det känns nästan som att det skulle kunna börja åska men det slipper jag helst såklart.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Klänningspremiär

  1. sv: kul att du tyckte om inlägget! jag är väldigt splittrad i frågan faktiskt och tycker bara att kärlek kan vara så himla svårt. Jag blir väldigt imponerad och glad när jag ser par hålla ihop.
    vad fin du är och din blogg också!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: