Vardagen

Lördag

Godmorgon, eller förmiddag kanska man ska skriva. Jag tog en lång och välbehövlig sovmorgon och har precis ätit frukost. Chiapudding såklart. Den här blev lite tam med bara banan och nötter. Det hade behövts något mer med lite smak i. Tänker direkt på choklad, haha. Nu är jag mätt iallafall. Chiapuddingen mättar så galet bra.
Idag ska jag döma match som assisterande, behöver dricka mycket då det är riktigt varmt. Annars är det en soft hemmadag som gäller.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lördag

Lämna ett svar