Vardagen

Med en rinnande näsa och en ond hals

Det är så typiskt, när jag nu kommit igång igen på allvar, både med matcher och bra träning så går jag och blir förkyld. Näsan är som en kran och halsen ska vi inte prata om. Det tråkigaste är ju matchen jag skulle dömt ikväll, jag vågar inte och ska heller inte döma med halsont.
Gårdagens spenderades utomhus i stort sett hela dagen. Förmiddagen i trädgården och så åt vi lunch på Max hela familjen innan vi åkte iväg och kollade på fotbollsmatcher. Idag ska jag bara vara hemma och softa så jag blir frisk snabbt. Önskar er en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar