Pilates

Pilates igen

Haha, jag blev visst fotlös när jag klippte ihop bilderna. Efter kvällsmaten tränade jag och Rickard ett pass pilates. Enbart fokus på överkropp och stretch, samma program som häromkvällen. Jag tror att det har blivit mitt nya favoritprogram då det är fokus på övningar som inte är min starka sida. Jag måste vidga vyerna en del om man säger så. Men det är kul att utmana kroppen. Jag har många spännande idéer vad gäller mina drömmar inom pilates. Jag ska uppnå dem!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pilates igen

  1. Pilates tränade jag mycket förr, kul och ger mycket. Tack snälla för dina ord hos mig de värmer i både hjärta och själ. Kramisar Tina

  2. jag har absolut INGEN överkroppsstyrka >.<
    Tack ska du ha, jag känner mig sjukt ful så det värmer att läsa komplimanger 🙂

  3. Vad kör du för pilatesprogram? Något man kan hitta på nätet? Har i princip aldrig testat pilates och är lite nyfiken 🙂

    1. Jag hittar mycket på youtube. Sök på Winsor pilates. Det finns ett 20-minutersprogram som heter något med basic. Det är bra att börja med. Men sen kör jag mycket själv också eftersom att jag är pilatesinstruktör. Under min pilateskategori finns det några program också och tips på övningar.

Lämna ett svar