Personligt

Rädslor och förutfattade meningar

Hur mycket missar jag när jag låter rädsla och förutfattade meningar styra? Eller när jag redan bestämt mig för att något är på ett visst sätt? Jag har funderat över det här. Sanningen är den att jag missar väldigt mycket när jag inte vågar chansa och prova. När jag bestämt mig för att det är på ett visst sätt utan att ta reda på fakta.
För mig bottnar det i rädsla. Det som jag inte känner till skrämmer och ibland kan jag vara en liten fegis. Det kanske inte är helt logiskt. Jag som ger mig ut på fotbollsplan och dömer herrfotboll och i andra sammanhang står för det jag tycker och tänker och är rakt på sak. Men det är inte samma sak som att ge mig ut på okänt vatten där jag jag inte har någon koll. Att hela tiden göra det som är tryggt och säkert är inte särskilt utvecklande. Jag vill ha en utmaning, förändras och växa som person. Så därför måste jag gå mot mina rädslor, hur mycket det än skrämmer!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Rädslor och förutfattade meningar

Lämna ett svar