Vardagen

En bra dag

Vissa dagar blixtrar det till. Imorse löpning och ikväll en halvtimme simning med en vän. En skön träningsdag! Det enda jag saknar är styrketräningen. Det var alldeles för länge sedan som jag och Rickard gjorde våra styrkepass som vi gjorde mycket förra vintern, särskilt i samband med vår julkalender. Det kommer bli en i år också, hade jag tänkt.
Dagen har varit riktigt bra i övrigt med. Jag har fått massor gjort, en affärspresentation gjord, ett möte bokat med en person i nästa vecka och lite annat smått och gott. Det blev visst en tupplur med Ida i soffan i eftermiddags också. Rickards syster har fått en dotter så det bidde lite bebismys med henne också. Myspys!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En bra dag

Lämna ett svar