Forever Living

Varför jag fortsätter!

Jag har funderat lite ikväll. Tankarna har gått kring vad Forever är för mig och vad Forever har gett mig. Varför jag fortsätter trots alla hinder i vägen. När jag listar upp det så konstaterar jag att det är en hel del.
Forever är:
– En chans att göra något riktigt bra!
– En guldgruva
– Ett sätt att hjälpa andra.
Forever har gett mig:
– Nya vänner.
– En vilja att verkligen gå mot mina drömmar.
– Ett mod att gå utanför min komfortzon.
– Större självförtroende.
– Jag har blivit starkare.
– Lärt mig att hantera motgångar på ett ännu bättre sätt.
Jag funderar även på var jag kommer vara om ett år och om fem år. Nästa höst, var kommer jag stå då med tanke på allt som hänt nu under hösten. Det är riktigt spännande att tänka på.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar