Vardagen

En bra start på dagen

Imorse blev det en extra bra start på dagen med extra god frukost och besök av Caroline och hennes son. Den hemgjorda granolan ihop med blåbärskvarg och mina lchffrallor med smör och ost på blev så galet gott. Vi har planerat hur hur jag ska jobba framöver för att nå mina mål. En planering som är helt realistisk och lätt på pappret och säkert i praktiken också egentligen. Det handlar bara om att komma igång, det svåraste alltså. Det finns dock inget som heter ge upp.
Lillfian är hemma med mig idag. Stackars liten har fått öroninflammation. För det mesta är hon på gott humör men mellan varven har hon jätteont. Hon har precis fått lite alvedon så nu är humöret på topp igen.
Ikväll ska jag iväg och döma fotboll. Regnet öste ner i morse så jag var inte så lockad att ge mig ut och döma men nu är det strålande sol. Yay! Hoppas att det inte mulnar på till ikväll. Önskar er en fortsatt härlig onsdag!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En bra start på dagen

Lämna ett svar