Personligt

En resa i personlig utveckling

Vilken utmaning jag har gett mig in i. Nya insikter får jag varje dag, mestadels bra insikter medan andra insikter träffar mig som ett knytnävsslag i magen. Det leder mig osökt in på att fundera på vem jag vill vara.
– En person som människor blir glada av.
– En person som människor mår bra av att träffa.
– En bra vän som ställer upp i vått och torrt.
– En bra ledare, en person som är bestämd men ändå rättvis.
 Vem vill jag inte vara:
– En person som människor känner sig helt dränerad på energi av.
– En person som är negativ och sprider dålig stämning.
– En person som inte vet vad hon vill.
Varje dag kommer jag göra något, ett litet steg som tar mig närmare min dröm. Det behöver inte vara stort men en liten sak varje dag. Det kan vara att skicka ansökan om få hålla pilatesklasser till några gym eller ta kontakt med nya människor. Ett litet steg i taget är allt som behövs. Jag behöver inte göra allt på en gång.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En resa i personlig utveckling

  1. Vilket härligt inlägg och va fint skrivit! Lycka till – häftigt och man lär sig något nytt varje dag.
    Att utvecklas är något man aldrig bör sluta göra – du är bäst!
    Kram <3

Lämna ett svar