29 maj 2023

Jag behöver bli snällare mot mig själv….

….Så därför har Caroline lånat mig den här boken. Hon har själv läst den några gånger och den har verkligen hjälpt henne. Jag återkommer såklart med vad jag tycker när jag läst klart.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Jag behöver bli snällare mot mig själv….

    1. Klart man kan jobba på det. Det handlar om att inte låta de negativa tankarna ta över utan att arbeta med sitt eget sätt att tänka.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: