Vardagen

Solig start på veckan

Godmorgon mina vänner, det är en strålande vacker septemberdag. Kul att ni kommer med respons på mina inlägg. Det är alltid mycket roligare att blogga när ni som kikar in visar er med kommentarer. Ännu roligare är det dessutom att läsarskaran växer. Tack så mycket, det gör mig väldigt glad!
Jag har startat veckan med godaste frukosten: äpplen stekta i kokosolja och kanel, vaniljkvarg och cashew-nötter. Så gott, fräscht och nyttigt. Det här kommer jag lätt göra fler gånger.
Planer för dagen: gå igenom webinarier och senare ska jag jobba kväll. Vilodag från löpning har jag planerat in men jag är sugen på en rejäl genomkörare av pilates. Jag känner mig så stel. Det slog mig att förra veckan dömde jag fyra matcher så det är inte konstigt att jag känner så. Mår ni bra?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar