Vardagen

En fredagslista

Vad ska du göra ikväll? Jag ska döma fotboll. En division 5-match. Det ska bli kul! Bilden ovan är från när jag var med i tidningen inför Winning ground för två år sedan.
Vad blir ditt nästa köp? Jag behöver ingenting just nu men igår på eventet köpte jag ett par träningstights. Jag har spanat på de ett tag och så när det var nedsatt pris kunde jag inte låta bli.
Vad ser du mest fram mot just nu? Vår och värme!
Vilken serie har du följt i veckan? Jag följer inga serier!
Vad blir det för fredagsmiddag? Ikväll blir det en sån här kväll när alla äter olika. Supertråkigt men så blir det. Samuel ska till sin biopappa, jag ska på match och Rickard ska ut med jobbet. Men som uppladdning blev det den goda tallriken ovan. Bananpannkaka med massor med god topping. 
När tar du helg? Jag tar inte helg den här helgen då jag jobbar precis hela helgen. Heldag imorgon, kväll på söndag och på måndag ett kort dagpass.
Vad äter du för gott ikväll? Nötter och choklad. Som uppladdning inför matchen stekte jag en bananpannkaka. I affären köpte jag rostade och saltade bönor. Det lät jättekonstigt men de är så goda.
Fredagsfys före fredagsmys? Yes, idag ska jag döma fotboll i samhället några minuter bort.
Listan har jag snott från Engla. Vad tycker ni om listor? Tråkig bloggutfyllnad eller kul att läsa?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En fredagslista

Lämna ett svar