Fotboll

Future cup 2017

Nu är jag hemma efter en rolig helg i Göteborg. Det blir ingen mjukstart direkt på veckan då jag alldeles strax ska ge mig iväg till jobbet och jobba till åtta ikväll. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte där men det är bara att gilla läget.
I fredags när jag kom fram till Göteborg tog jag en taxi bort till hotellet. Svindyrt men så värt det att slippa bära på alla grejerna till spårvagnen.
Jag hade två dubbelsängar för mig själv. Kuddarna hade jag gärna tagit med mig hem. Så sköna! Jag har sovit urdåligt hela helgen. Det har varit så många intryck att det var svårt att komma ner i varv igen.
Hotellfrukost alltså, det bästa med att bo på hotell. Men de där blommorna, fina att titta på varje morgon satt jag och snörvlade då jag inte tål dem. Trist att ha fått allergier på ”gamla dar”.
På lördagen hade jag tre matcher (2*40, så det var långa matcher). Två som assisterande i pojkar 17 och en som huvuddomare i flickor 16-18. Jag blev så besviken över vissa grejer men i sin helhet var det en bra dag.
Söndagen dömde jag pojkar 17 och i den matchen kände jag igen mig själv. Jag är riktigt nöjd med min insats. Det var kul!
 
Den här bilden togs efter en av söndagens matcher. Vi hade dömt fl 16-18 och jag gick som assisterande.

På söndagskvällen fick vi fritt och blev bjudna på bio. Vi stannade vid en godisaffär som bokstavligen hade godis från golv till tak. De hade många av mina favoritsorter och mer därtill och det var inte svårt att plocka en stor påse. Vi såg filmen ”Life”, den passar dig som gillar science fiction, rymdskepp och utomjordingar.
På måndagen hade vi en match var. Jag gick som assisterande i flickor 16-18 finalen. Det var svinkallt ena stunden med regn, blåst och hagel och för att i nästa stund vara sol och ganska varmt.
Jag är jättenöjd med helgen i sin helhet och sen finns det saker som jag skulle gjort annorlunda. Men att få bli sedd av världens bästa damdomare är suveränt. Vilka verktyg jag fått som jag tar med mig till mina matcher men även när jag tittar på domare.
Sex matcher på tre dagar, man kan inte klaga på formen i allafall. Men ett stenhårt schema med fokus på snabbhet och explosivitet är ett måste!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Future cup 2017

Lämna ett svar