Vardagen

Gårdagen i mobilbilder

Jag ångrar lite så här i efterhand att jag inte hade med mig min systemkamera men det är så enkelt att fota med mobilen. Vi hade iallafall en riktigt mysig kväll på restaurangen. Barnen var glada och skojade och busade. Maten var god och servicen var som alltid riktigt bra.. Efter besöket åkte vi till Toys ´r´us och barnen fick kika runt lite innan det var dags att lämna Samuel på parkour.
 Bröderna bus och spex.

Idag hade jag tänkt att springa 18 kilometer men får nog avstå det då det känns som att jag har en förkylning på gång. Den kommer högst olägligt isånafall då jag har viktiga matcher snart och så en fotbollscup i Göteborg under påskhelgen. Sen måste jag få längd i benen så jag orkar springa mitt halvmara. Men jag har ju sprungit 16 km lätt som en plätt och ett halvmara är bara fem kilometer till så det ska jag fixa!
Önskar dig en härlig helg!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Gårdagen i mobilbilder

Lämna ett svar