Vardagen

Mina mest gillade bilder

 
Godmorgon och tredje advent. Jag sitter på tåget på väg till jobbet. Jag slutar tre och i eftermiddag åker vi till stan för att köpa sista julklapparna. 
Bilderna ovan är mina mest likade bilder på Instagram. Min favorit är bilden med vattenglaset. Jag gjorde en magövning samtidigt som jag hade ett glas med vatten på benen. Misslyckas man med den här övningen så blir man rätt så blöt. 😂🤣😆 Önskar dig en härlig dag! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mina mest gillade bilder

    1. Det beror lite på hur jag lägger mitt schema. För det mesta blir det varannan till var tredje helg och i andra perioder är jag inne något pass varje helg. Något pass varje helg blir det mest under fotbollssäsong då jag hellre jobbar många korta pass på helgen. 🙂

Lämna ett svar