7 december 2023

Runnershigh

Jag bara måste berätta. Igår efter rundan på stan med barnen och Rickard var jag så galet trött och när Rickard började prata om träning kände jag bara ”aldrig i livet, kanske senare”. Men så åkte vi förbi spåret och det såg så vackert ut. Snötyngda granar och så lamporna som sken mellan träden. Jag fick bara ett sådant sug att ge mig ut i skogen och lufsa lite. Rickard hängde med för sällskap. Finns inte en chans att jag springer i skogen ensam i mörkret.
Vi joggade bort till skogen och sedan bar det av. Från att ha varit supertrött så blev jag pigg, benen gick av sig självt och det var inte ens jobbigt, trots att tempot blev snabbare än vanligt. Jag njöt av att höra knarret under fötterna och snön som gnistrade. Det var verkligen underbart!
Jag ångrar att jag inte startade Runkeepern utan bara körde med min gpsklocka. Jag hade velat veta mina snitttider då det verkligen inte gick sakta. Så härligt, det är så sällan jag har såna här rundor där allt flyter. För det mesta får jag slita mer. Det är såna här pass som gör att jag vill fortsätta träna även när jag känner mig hemskt otränad.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Runnershigh

Lämna ett svar

%d