Personligt

Den perfekta julklappen

Jag önskar mig inte särskilt mycket. Jag har allt jag behöver i prylväg och lite till. Men det finns två saker som jag önskar mig. Det första är mer tid med familjen och de personer som betyder mest av allt. I dagens samhälle är det så mycket hela tiden som lockar och pockar på uppmärksamheten och det är svårt att få tiden att räcka till till allt jag vill göra.
Det andra som jag önskar mig är pilateslektioner. Så jag fortsätter att utvecklas och blir ännu bättre på det jag gör tekniskt. Jag har även en hemlig dröm som jag inte tänker skriva om nu för då är den inte hemlig längre. Det är några få personer som vet vad jag skulle vilja göra. Vi får se vad som händer.
Det här inlägget är en del  Johanna Kajsson´s julkalender som du kan läsa mer om HÄR.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Den perfekta julklappen

Lämna ett svar