Träning

24 intervaller

Igår blev jag så sugen på att riva av ett gäng snabba intervaller på löpbandet så jag värmde upp och det var nog segaste uppvärmningen någonsin tror jag. Det kändes så trött och stelt men det var en trötthet som försvann så fort jag drog upp tempot. Fram till den första mars när jag ska springa löptestet igen kommer det bli mycket fokus på intervaller. Jag sprang mitt favoritpass: 24 intervaller i farterna 16km/h, 16,4km/h, 17km/h och 18km/h. De högst farterna springer jag 25 sekunder, 16,4 i 30 sekunder och 16 i 35 sekunder. En minut vla mellan varje och sex stycken av varje. Det är ett riktigt jobbigt pass men samtidigt så älskar jag det för känslan är att det ger massor. Efteråt blev det en väbehövlig stretch. Jag är riktigt nöjd. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “24 intervaller

  1. Jag brukar vara segstartad, när det kommer till träning. Men ack så skönt och även uppiggande det är efteråt som man utfört träningen! 🙂

Lämna ett svar