Vardagen

Lördag

Morgonen startade med overnightoats med chiafrön och spirulina. Vis av mitt förra misstag tog jag mindre av spirulinan och då blev det gott ihop med ananas, hallon, nötter och mandel. Två kokta ägg vid sidan av och en glutenfri knäckemacka kompletterade frukosten.
När jag såg temperaturen ute kände jag mig så där pepp att ge mig ut i kylan för att döma tre cupmatcher. Men det finns inga dåliga väder så det var bara att klä på sig lager på lager och ge mig iväg. Det var väldigt vackert ute, rimfrost och strålande sol. Temperaturen steg snabbt så det blev inte särskilt kallt utan alldeles lagom. Det blev en väldigt rolig dag och 13 kilometer in på löparkontot.
Alex har haft kalas idag och det blev en liten skara med Alex bästa kompisar så det blev väldans roligt för honom. Men vad är det där att man inte meddelar att man inte kan komma? Jag tycker att det är så otrevligt och ohyfsat. Jaja, det finns inget att göra åt det. Nu bygger Alex med sitt lego, Ida leker i sitt rum, så jag och Rickard sitter och tittar på fotboll. Hoppas att ni har en härlig lördag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lördag

  1. Ja, det var lite kallt i morse. Men som din ramsa löd, det finns inget dåligt väder. Tycker nog man kan slå en pling och säga att man inte dyker upp när man blivit bjuden.
    Ha en fin lördagskväll.
    Kram Mamma C

Lämna ett svar