Vardagen

Sista januari

Här kommer lite av det jag styrt med idag i bilder. Overnightoats smaksatt med kanel och så frysta jordgubbar som jag kokte ihop med vaniljpulver. Jag toppade med ett gäng jordnötter.
Jag fixade med Idas dockskåp. Hon blev överlycklig och lekte med det en bra stund. Jag beställde för över ett år sedan mosaikplattor som jag ville ha till golv och nu är de på plats. Jag hade tänkt mig på ett visst sätt men jag gjorde något annat istället.
Jag tog tillvara på ljuset och tog mig ut och fotade några bilder och så filmade jag ett klipp till instagram. Det blev måånngaa omtagningar = bra träning. 
Lunchen: kycklingfilé, ris och hemgjord coleslaw. Kycklingen ugnstektes och jag hade gjort en marinad på olja, soja, chilipulver och peppar. Det var första gången som jag gjorde coleslaw och det är busenkelt. Jag hade morötter och vitkål och så hade jag i cremefraiche, dijonsenap, majonäss, salt och peppar. I en del recept är det också rödkål och lök. Det är egentligen bara fantasin som sätter begränsningarna.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sista januari

Lämna ett svar