Pilates

Dags att ta tag i livet igen

Jag har varken tränat pilates eller stretchat seriöst på ett tag och det känns i kroppen. Jag har stelnat till rejält i framförallt baksidan av kroppen. Jag startade den här onsdagen med att träna 20 minuter pilates. Så  skönt att vara igång igen men hjälp vad jag tappat när jag nu under några veckor bara löptränat. Jag har kommit in i ett flow vad gäller löpningen så nu ska jag bara hitta samma flow vad gäller pilates, stretch och styrketräning.
Här ser ni skillnaden tydligt mellan vänster och höger sida. Jag har alltid varit svagare i vänster sida. Kanske därför som jag får ont i höger höft framförallt. Jag tänker att jag undermedvetet kompenserar med höger sidan för min svagare vänstersida.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dags att ta tag i livet igen

  1. Det är skönt o kunna ta en liten paus ifrån träningen ibland , de behövs.
    Jag kör inte så mycket styrketräning nu men kör powerwalk 45 minuter varje morgon. 🙂
    Man ska ju kunna njuta av sommaren och semestern.
    Ha en fin dag.

Lämna ett svar