Pilates

Pilates på morgonen

 Jag startade dagen med att göra några övningar pilates i trädgården. Pilates på morgonen är bäst! Och på kvällen och… Ja, ni fattar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pilates på morgonen

  1. Oj, oj, det där fixar jag inte alls nu, jag har fortfarande träningsvärk i ryggen efter förra Lördagen. Höll mig fast i ett kravallstaket och fotade med en halv rockfestival klängande på ryggen. Bilderna ligger i översta inlägget. Den första tjejen jag fotade har visst jobbat som pilatesinstruktör på Riksdagshuset.

  2. Hej!
    Jag är en kvinna, mamma, fru på snart 47 år som kommer från Småland. Söker nya vänner att hitta på nått skoj med tex en fika eller gå och dansa m.m. Mina intresse är att träffa nya ärliga, troga seriösa vänner, träna, hundar, djur, promenader, bio, fika, festivaler, shopa, barn m.m. Ni får gärna lägga till mig som vän. Hör gärna av er!

Lämna ett svar