Foton

Skyltsöndag

När vi var på väg till Grensholms borgsruin häromdagen så fotade jag några skyltar som jag tänkte kunde passa perfekt i Johannas skyltsöndag. Barnen blev lite intresserad av den här trettioskylten. Den stod nämligen på en smal grusväg där det inte fanns någon möjlighet att köra fortare än krypkörning. Undrar om den har stått där jämt eller om det är en skylt som blivit flyttad dit från ett annat ställe…
Såna här skyltar tycker jag är intressanta att läsa men med barnen är det sällan jag hinner med att läsa allt innan jag måste byta fokus. Så också den här gången såklart. Men vad gör det när barnen får upptäcka roliga och spännande ställen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Skyltsöndag

Lämna ett svar