Barnen

Som semester ska vara

Härliga, lata, somriga  dagar. Älskar att kunna ta dagen som den kommer utan att ha några tider att passa. Det var inte så svårt att komma in i det lunket.
Förmiddagen tillbringades på badet. Ida har lärt sig att simma under vattnet så det är nog bara en tidsfråga innan hon kan simma på riktigt. Barnen lekte även lekar tillsammans. De leker så bra tillsammans nu för tiden. För det mesta iallafall, haha. Annat var det när Ida var bebis. Jag kommer ihåg när vi kom hem från BB och Alex blev så besviken över att Ida inte kunde rita. Annat är det nu.
Hoppa både framlänges, baklänges och bomben är inga problem för lillfiluren. Att hamna under vattnet är inte läskigt längre.
Både sol och vatten i ögonen. Lätt att titta in i en kamera då. 🙂
Efter badet åkte vi till Ikea och köpte resårbottnar till Samuel och Alexander. Jag vet inte vad IKEA har gjort med sina ribbbottnar men de är verkligen urdåliga så det var på tiden att byta ut dem. Lunch blev det på IKEA:s restaurang. Köttbullar och potatismos var inte helt fel.
Därefter bar det vidare mot Bergs slussar. Förra besöket där regnade och blåste bort så idag kändes det mer säkert med sol och värme.
Glass i stora lass såklart till att börja med.
Rickard skojade med Ida om att det finns hajar i vattnet. Så där kul tyckte Ida.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Som semester ska vara

  1. Vilken härlig sommardag! Här har det varit lite kyligt och regnigt i veckan. Men det är ju skönt att vara ledig:-)

Lämna ett svar