Vardagen

Snabb återhämtning

Jag trodde inte att jag skulle återhämta mig så snabbt från mitt halvmarathon. Ingen träningsvärk, ingen smärta i höfterna som jag lätt får efter tuff träning. Benen kändes som vanligt redan i måndags. Igår var jag ute och dömde fotboll som domare i Motala. Första ”springningen” efter loppet och det kändes ingenting. Jag måste säga att kroppen är alldeles fantastisk på att återhämta sig när den får rätt förutsättningar.
Idag ska jag åka och jobba några timmar. Ikväll blir det förmodligen Rosenkällaloppet. Jag har inte bestämt mig än om jag ska springa milen eller femman. Det bestämmer man sig för under loppet när banan delar sig. Dock så kommer jag inte försöka maxa oavsett om jag springer långt eller kort utan tanken är att det blir ett återhämtningspass. Men kanske att jag rycks med när starten väl går. Vi får se vad som händer.
Hoppas att du får en riktigt bra dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Snabb återhämtning

    1. Jag har så svårt att se mig själv som tränad. Den där tjejen som var mer frånvarande än närvarande på gymnastiken i skolan liksom…

Lämna ett svar