Barnen

Ida´s sex-årsdag

Ida var bestämd med pannkakorna och lika bestämd var hon med att hon inte skulle väckas med sång utan att hon ville vakna av sin nya väckarklocka. Är det födelsedag så får hon bestämma så hon väcktes av väckarklockan och sedan låtsades hon sova när vi kom in med frukost på sängen och presenter. I år fick hon bland annat lego med den lilla sjöjungrun, björnen o Masha och björnen + Masha. Vid lunch åkte vi hem till mina föräldrar för att fira Ida och mig. (Jag fyller år imorgon:-) )
Jag hade på mig en favoritklänning som jag fick av Rickard i julklapp förra året.
Fokuserade killar som spelar tv-spel. Mamma och Marcus hade hjälpts åt med maten och det blev så gott. Fläskytterfilé, kokt potatis, en sås med färska champinjoner i och grönsaker. Som vanligt var det så gott och grabbarna åt hur mycket som helst. Ida var riktigt nöjd över sin portion med pannkakor.
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ida´s sex-årsdag

Lämna ett svar