Vardagen

Utanför fönstret skiner solen

Jag har suttit hela förmiddagen med min guide och läst teori. Utanför skiner solen och jag längtar ut. Jag är sugen på att springa men det är frosthalka ute så vågar inte riktigt det. Jag hoppas på att det inte är riktigt lika halt senare. Annars får jag vara ”tråkig” och springa på löpbandet. Träna behöver jag göra.
Jag önskar mig ett bokstöd. Det blir inte en sådan ergonomisk ställning när jag sittar och pluggar så idag kom jag på att jag kan använda datorn som bokstöd. Det funkar bra tills vidare.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Utanför fönstret skiner solen

  1. Åhh vilken fin orchide du har. Halkan som är ute nu är livsfarlig, höll på att dratta på ändan flera gånger häromdagen när jag var på väg till affären.

  2. Hanna Löpband låter så trist. En promenad i snabbt tempo, kanske ok? jag promenerar iväg strax, då kanske vi möts?? hahaha
    Eller broddar på, men det låter kanske gaggigt????

Lämna ett svar