Basi Pilates teacher training

Basi Pilates dag 1

Wow, vilken första dag! Jag har verkligen valt rätt. Min känsla är ännu starkare att det här verkligen är något för mig.Jag åkte upp tidigare igår för att ta en fika med Julia. Så vi satte oss ner på samma fik som förra gången och snackade ett par timmar. Jag var så nervös inför kursen. Satt och tvinnade mitt hår och var allmänt speedad. Så var känslan iallafall. Julia skulle iväg på annat håll så jag promenerade runt lite och gick in på Lindex så hade 25% rabatt på ett helt köp. Hittade en sådan gullig klänning och leggings som jag bara inte kunde motstå och till pojkarna blev det en varsin tröja. 
När jag kom tillbaka till bilen upptäckte jag att jag fått parkeringsböter. Så onödigt eftersom jag betalt för platsen men lappen låg på sätet istället för i fönstret. Jag blev så arg. 750:- som man kan ha mycket roligare för… 

Till slut blev det dags att gå till studion och möta läraren. Juliana som jobbar i Munchen men kommer från Brasilien från början. Vilken tjej! Henne gillade jag direkt. 
Arbetsmaterial för alla fem moduler. Oj, så spännande det är. Mycket att lära men det kommer bli så kul. Vi är bara två elever vilket är bara bra. Då kan vi våga ställa alla frågor och under pilatesklassen fick vi enormt mycket fokus. Klassen var på basicnivå men vad vi fick jobba. Jag har många grejer att jobba med. Jag behöver ta många pilatesklasser…. 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Basi Pilates dag 1

  1. Fy vad kass Pböter.måste kännas meningslöst. Det kunde räcka till några tröjor mer. Men ok så funkar det ju inte. Gråt inte över spilld mjölk säger man ju. Du pilar på med Pilates.
    Varför kallas det så?

Lämna ett svar