Pilates

Så förväntansfull att jag inte kunde somna

Det är en trött tjej som sitter här. Jag kunde verkligen inte somna igår kväll. Jag låg och vände och vred på mig och och vågar inte ens tänka på när jag äntligen somnade. Jag är så förväntansfull. Sedan jag besämde mig för Basi Pilates har jag sett fram mot den här helgen. Väskan är packad, jag ska få i mig lite frukost och sedan sätter jag mig i bilen och kör upp till Stockholm. Det tar bara cirka två timmar så det är relativt nära ändå. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Så förväntansfull att jag inte kunde somna

  1. Det brukar vara så när man ska iväg på något roligt att det blir svårt att sova. Har samma problem varje gång mamma och jag ska iväg på våra weekend-resor 🙂
    Ha en riktigt fin och bra helg!

Lämna ett svar