Vardagen

En härlig dag

Imorse var jag och Rickard iväg på ett möte och därefter åkte jag till mina föräldrar ett par timmar. Så mysigt att åka iväg hem en sväng. Idag blev det ingen träning men vi pratade om livet, träning och allmänna grejer. Min mamma har varit hos läkare idag och fått bekräftat en sak som jag hävdat ett tag (inget farligt). Jag blir glad av att jag faktiskt hade rätt, att jag kunde se det.
Jag och Sofia hade även bokat in en lunch/promenaddejt. Vi åt en härlig lunch på Brödernas kök. Jag tog samma rätt som förra gången: grillad kyckling, quinoa, tzatziki och sallad. Så gott! Efter lunchen tog vi en halv timmes promenad och därefter gick  hon tillbaka till sitt jobb och jag åkte till mitt jobb för att jobba några timmar. Jag måste packa väskan inför imorgon då jag åker upp till Stockholm men vill sitta i soffan en stund till. Jag ska först träffa Julia en sväng och sedan börjar själva kursen halv två.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En härlig dag

Lämna ett svar