Vardagen

En sammanfattning av veckan

 Något jag gjorde den här veckan som var planerat: Jag var på kurs i Stockholm. 🙂
och som inte var planerat: Ja det får väl bli att jag fick parkeringsböter. Det var definitivt inte planerat.
och något nytt jag gjorde: Jag träffade Juliana och Janet, Juliana som är min pilateslärare i utbildningen och Janet som är kursdeltagare med mig.
Ett tips från veckan: Spinner vidare på samma tema. Kolla i vindrutan att du verkligen lagt dit parkeringsbiljetten.
Veckans upptäckt: Att tilta bäckenet och hur svårt det är att använda bäckenet på rätt sätt. Vad jag menar med det är svårt att förklara i text så jag lämnar det tillsvidare.
Godaste maten jag ätit:  Subwaymacka och deras chocolatechip cookies. Helt galet goda. Min mage tackar mig inte direkt men den här gången var det värt det. Kakorna är magiskt goda!
Veckans film, serie eller musik: I fredags kväll på hotellet så streamade jag Burlesque med Christina Aguilera och Cher i huvudrollerna. Så det får bli veckans film. Solsidan måste också vara med på ett hörn. Både jag och Rickard har blivit helt galen i serien och tittar på serien några dagar i veckan.
Veckans självis:
Det får bli dagarna i Stockholm. Den här helgen firar jag och Rickard 13 år tillsammans så det får väl anses ganska själviskt att sticka iväg till storstaden på egna äventyr.
Veckans känsla: Trött men så glad!
Veckans fönstervy: Färgglada och vackra höstlöv utanför fönstret. 
Veckans betyg: ♦♦♦♦♦ av fem möjliga
Listan hittade jag hos Emma.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En sammanfattning av veckan

  1. Visst är sånna här listor bra, man får liksom tänka efter och reflektera lite över vad man gjort för annars går veckorna så fort förbi så man glömmer bort vad man har gjort nästan 🙂

    1. Jag håller med dig! Trots att det här inlägget skrevs samma vecka så var jag ändå tvungen att fundera över vad jag gjort.

Lämna ett svar