Vardagen

Härligt måndagshumör

Hej mina vänner. Imorse vaknade jag med ett sådant där riktigt härligt måndagshumör. Sur och allmänt grinig trots en god natts sömn. Egentligen berodde surheten och grinigheten på att jag avskyr att bråka om pengar. Jag har väntat sisådär fyra månader på att få tillbaka mina pengar för den inställda pilateskursen som skulle varit i våras. När de väl gjort överföringen så förde de över pengarna till fel konto så nu måste jag vänta ett tag till. Som tur är så visade det sig att kontot de förde över pengarna till inte finns. Jag hoppas på att ha dem tillbaka i slutet av veckan. Det är väl ungefär så mycket till jag har lust att vänta. En sak är säker och det är att jag inte kommer gå några kurser alls hos det här företaget igen. Tänk om de gjort rätt från början. Det hade ju varit så enkelt. Ett par knapptryck och kanske en återkommande kund. Nu blev det tvärtom och inga goda referenser för framtiden. Det tar verkligen på energin att hålla på med sådant här. Jag har varken tid eller lust med det. Fokus måste vara på andra saker. Famlj, jobb, studier och så egen träning.
PS: Bilden är helt orelaterad till inlägget men valde den på grund av glädjen den utstrålar i kontrast till texten. DS.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Härligt måndagshumör

  1. Helt onödigt krångel som gör att man tappar förtroendet. Förstår du känner dig lite irriterad på dem och inte vill komma tillbaks som kund..eller ens rekommendera dem. Tänk om de hade tänk till…hur annorlunda det skulle blivit. Hoppas det löser sig snabbt.
    Kram Kajsa

Lämna ett svar