Vardagen

Ditten och datten.

En bild från i somras när vi åkte till Grensholms borgsruin.
– Väder
Regn!! Men solen har även tittat fram mellan varven och jag fick se en vacker regnbåge.
Träning:

Jag dömde en pojkar 17 match ikväll. Jag var helt säker på att den skulle regna bort och på planen var det lervälling på sina ställen. Men killarna ville spela så varför inte. Det var en lugn match ända till slutminuterna då en spelare från vardera lag började bråka. Det kom verkligen som från ingenstans. Ikväll var en sån här match där allt bara flöt på. Just det, igår tränade jag tio minuter pilates. Ett program med bara fokus på mage och oh boy. Jag tycker att jag är stark i magen och det är jag till en viss del men det programmet kändes. Några av övningarna tänkte jag tipsa er om också framöver. 

 – En önskan som jag har
Tänk om fler kunde se det jag ser…. Eller iallafall var villig att testa och inte låta fördomar styra.
– Humör
Glad, för det händer grejer. Men mer om det i ett annat inlägg
– En bild som jag tycker om
Något som jag är sugen på:

Sofias nyttiga chokladbollar.

 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ditten och datten.

  1. För det första måste jag kommentera din header, den är underbar! Sen kan jag hålla med om det här med rubriker, det är enormt svårt att hitta på nåt bra – men den här gången lyckades du väldans bra!!
    KRAM
    Susie

Lämna ett svar