7 december 2023

Ett besök på gymmet

Idag åkte jag och Rickard till Åtvidaberg för att träna med Christian. Alltså. jag är ingen gymperson. Jag är en pilatesperson. Det blev så tydligt i den miljön. Men visst var det roligt att testa styrkan i övningar som det inte går att göra hemma. Till exempel så är jag grymt stark i rygg och mage.
Pilatesprinciperna går att tillämpa i alla situationer och inte bara i pilatesutövandet. Andas ut… Men det blir inte så snygga bilder när man är fokuserad, haha. Men vem bryr sig…. Kolla vikten istället, började på typ 20 och plussade på för varje repetition och 80 kilo är mitt max på den här övningen. 80 kilo liksom. Det är jag + Ida tillsammans. Grymt imponerad över mig själv.
Jag har aldrig testat bänkpress så den körde jag utan vikter. Min svaga sida är återigen solklar för mig. Armar, axlar och bröst måste bli mitt fokus ett tag.
Det svåraste idag var att inte lägga mig när okända i gymmet tränade. Det var särskilt en person som arbetade helt fel i en maskin och jag ville bara dit och pilla och rätta till. Jag fick nästan hålla fast händerna bakom ryggen,
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett besök på gymmet

Lämna ett svar

%d