7 december 2023

Godmorgon måndag

Svisch sa det och helgen är över och det är ny vecka igen. Idag börjar jag jobba klockan ett. Jag har skrivit det förut men det är verkligen sämsta tiden att börja. Därför ringde klockan riktigt tidigt idag fast jag kanske egentligen skulle behöva sova. Jag tänkte att jag skulle försöka ta mig upp ur sängen nu och ta en morgonpromenad på löpbandet för att komma igång och sedan stretcha en stund. Den senaste tiden har jag försökt att stretcha lite varje dag och det känns så mycket bättre i kroppen. Önskar dig en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon måndag

  1. Jag hade nog också tyckt att 13.00 är dum tid att börja, har haft många föreläsningar/seminarier som börjar vid den tiden och det är verkligen värdelöst.
    Ha en jättebra måndag! 😀

    1. Kul att få inspirera. Det är det jag vill, vara inspiration utan pekpinnar. 🙂 Det finns många bra stretchövningar på youtube som du kan använda för att komma igång om du vill. Sen kan du även kika in på min kategori pilates. 🙂 Ha en härlig dag. 😀

  2. Bra påminnelse om att jag borde starta varje dag med en yogatimme. Behöver bara peppa mig själv att komma igång igen.
    Åh tack! Alltid kul när min konst uppskattas=)

    1. Ja, jag tycker ju ofta att det inte händer något men så slås jag ändå av att det går framåt hela tiden om än med små steg.

Lämna ett svar

%d