Pilates

Tillbaka i studion

Åh vad jag saknat att träna i studion i Norrköping. Idag hade jag ett pass inbokat med Linnea. Det har blivit mycket träning på matta i och med utbildningen så idag föll valet på reformer, en av pilatesmaskinerna. Grymt kul att testa något nytt, nytt men ändå inte. Många övningar är lika men på reformern blir de väldigt annorlunda. I en del av övningarna har man hjälp av fjädrarna medan de i andra gör övningarna svårare. Det var väldigt roligt och jag vet att imorgon kommer jag ha grym träningsvärk i rumpa och baksida lår.
PS: Bilden är en printscreen från Instagram. @hannafialotta heter jag där. Följ mig gärna där. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tillbaka i studion

    1. Jag tycker att det är svårare, men det beror nog mest på ovanan att träna i maskin. Jag rekommenderar att börja på matta så att man har grundtekniken innan man ger sig på maskinerna. Det kräver mer av kroppen då maskinerna inte stabiliserar utan man måste stabilisera med hjälp av musklerna.

Lämna ett svar